miércoles, 15 de abril de 2015

Homes independents?

   L'home mitjà odia vore disfrutar a dones fortes i independents del seu propi cos i sexualitat; més si aquesta esta politizada en reivindicacions de drets fonamentals (homosexualitat, igualtat, respecte, etc.). 

   Els molesta la seguretat de no poder protegir-les; ja no és l'heroi ni el protagonista. Eixe cos "ja no és seu", com venia predestinat en les escriptures (que sense llegir-les, tots les sabem de pe a pa). Així, amb els collons plens de masclisme, se li ve al cap que "s'estan atacant a elles mateixa", que no pensen amb claredat,  per una mala influència o experiència, que estan boges... En definitiva: adverteix que s'escapen dels esquemes patriarcals. L'home descobreix que perd el seu rol patriarcal (o de gènere), el seu poder, la seua autoritat sobre les dones, sentint-se prescindible. En realitat, el que elles intenten dir és no sé si ho saps però sóc una persona com tu i mereixc el mateix respecte i drets

   El colp contra el seu arrelat  pensament de <<l'home sempre té raó; les dones tenen altres afers, no pensar; servir i cuidar!>> és tant contundent que el deixa totalment confòs i ofuscat. Poc després, anularà la "lliçó", perque els seus privilegis d'home cis-het innats, són més importants que la llibertat  i el respecte d'un altra persona. I es que no arribem ni ací, senyors. L'opresor que és sent beneficiat i privilegiat amb aquest sistema, com dimonis va a qüestionar-lo? Creieu que el voldrà advertir o criticar? Quan ho fa des de l'ignorància ho fa d'una manera tan superficial i sexista que continua mirant sols per ell mateix, que no ens crimitnalizen, que això no és graciós.. No feu tant l'inútil, seguiu el feminisme, llegiu llibres i després mireu-vos a l'espill, a veure que podeu cambiar en el vostre dia a dia, que vos asegure que seran moltes coses.

Hi ha homes que escolten la paraula "feminisme" i ja estan cagats de por; l'únic que tenen per a eixa paraula i el que significa són insults i burles, per a amagar un poc la seua inseguretat d'una prepotencia que ni tant sols coneixen explícitament, però sí la senten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario