jueves, 24 de febrero de 2011

Discurs memorable de Néstor Sendra Mascarell cap al seu equip, Villalonga C.F.


VILLALONGA JUVENIL 2010-2011
Es increïble com un equip d'amics pot estar lluitant per aconseguir la lliga, cada partit és emoció pura, i cada baló el luchem a mort, i això ho demostrem cada dissapte per demostrarliu a la gent que puja a voremos guanyar, perque esta afició no té preu i per axo tot açò tame va dedicat pa ells!
Mills: Es el jugador qe mes a progressat en tota la plantilla. Sa convertit en un porteraso... Tiembla Casillas...!
Alfon: Es la entrega pura, mai dona res per perdut.Treballador, gran defensa. Un pilar base en este equipo. Sense ell, moltes voltes l'equipo sen vindria avall... Gran jugador, millor persona.
Guillem: Al juar en Colo, sas qe sempre la trau, pero el posa sempre el cor a 100/h.!
Arnau: Quan esta Zigic en el camp, tens la seguretat qe el mig del camp es seu. A força no el guaña ningu.
Alex: Qe dir de Alex... Un altre dels pilars base d'este equipo. Seguretat 100% en defensa. El millor central en qui e juat i juaré, i trobe qe el meu millor apoyo desde sempre en el futbol. De lo millor!
Óscar: L'home de les segaes... Unes 17 per partit jajaja! Molt segur darrere tame, encara qe les seues venàes fan por...
Fran: Esta temporà les lesions san fet en ell, pero tots sabem qe es un gran defensa i qe pot demostrar molt.
Sergi: Té tota la planta de lateral eskerre. Si pujara més la banda li diria Robocop Mathieu!
Boj: No serà dels mes tècnics de l'ekipo, pero sacrifici no lin falta, i eu demostra quan fa falta un porter, ahí esta ell...!! Esta mes loco que l'ostia...
Tomas: Es el que mes balons roba de l'equipo, el patilargo lituano, i despues té la suficient calitat com pa juar el baló.
Javi: De primer any pero demostra cada semana que la banda dreta es seua. Té una calitat impresionant. Gran futbolista i gran amic.
Fabri: El fixatge d'hivern del villalonga, tots esperem que en la calitat qe te ens ajude a guanyar la lliga!
Joan: Millor dit Juanjo, no es dels mes tecnics de l'equipo tampoc, pero es molt cumplidor i sempre esta disposat a ajudar en el qe puga.
Hector: Les lesions tampoc l'han deixat juar molt esta temporà, pero estem esperant que es recupere pronte, perqe fa molta falta un centrocampista com ell.
Adam: Em quede curt en qualsevol definicio pa este xik, per a mi, el millor jugador qe puc tindre al meu costat, es el meu millor complement, un crack... i millor amic...! aa! I el míster dels prebenjamins en companyia meua!
Marc: Copia, un dels jugadors qe mes sap protegir el baló i jugarlo en criteri; encara no a desarrollat tot el futbol qe sap, pero ho fará!
Fran: Sapet, el colibrista, la velocitat en persona, el Usain Bolt de la Safor, li falta la definició de cara al gol pero res mes... Bon amic.
Edgar: Karkamal, el xuta-penaltis oficial de l'equipo, tècnic com ell asoles, rivalitat a tope en mi, perque? Pues per una paella... jajajaja!
Néstor: Un obrer més en esta gran construcció. (;
Espere que en l'ajuda de tot este ekipo pugam guanyar la lliga, perque per a tots seria lo mes gran qe mos podria pasar!!!
Que som? Un equip! Que anem a fer? Juar! I si guanyem? DE PUTA MARE!



No hay comentarios:

Publicar un comentario